Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
Élet rajz

Emlékek

Gabriell · 6 hónapja
Mennyire fontosak az emlékek egy ember életében?

Minden ember életében ott vannak,ki kevesebb ki több érzelemmel éli meg ezeket az élményeket.Hát én sajnos nagyon nagy érzelmeket viszek ezekbe a dolgokba.
Főkeg az utóbbi időben,Mikor megtalálod az IGAZIT teljesen kifordulsz magadból.Természetesen jó értelemben.Onnantól minden megélt óra,perc ,minden közös fénykép fontos része lesz a mindennapoknak.Akkor csak a jó emlékeinkre koncentrálunk,majd mikor eljön a VÉG,felszínre törnek a negativ "emlékek".Miért?
Mert bántani akarjuk azt aki oly nagyon fontos számunkra,ha nem másért hát azért hogy érezze milyen fontos is....bántjuk egymást de közben bent zokogunk,mert a szeretet nagyobb mint az a pillanatnyi düh.
Folyton azt haljuk,hogy a megbocsájtás mindennél fontosabb.Igen így van,törekedni kell,hogy ne feküdjünk le haraggal.Nekem ez nagyon fontos.Minden nap "imádkozom" a megbocsájtásért.Úgy gondolom el is jut hozzá,érzi,hallja a belső hangokat,mert ott vagyok a szívében.Minden nap az emlékeimbe menekülök a fájdalom elöl.Lehet ez rosszabb,felszakítani azokat aza érzéseket iránta,de nem tudom elengedni,nem akarom.Ö a minden.MINDEN.Egy karkötő ami nálam maradt folyton ott a csuklómon,egész nap velem van Kincs egy kicsi darabja.Nem veszem le soha,látja a mindennapokat,hallja mikor zokogok,sajnos azt nem mikor nevetek.NEM NEVETEK AZÓTA MIÓTA ELMENTEK!
Minden nap megnézem azokat a képeinket amiken olyan boldogok voltunk,igen ő is,látszik a szemén mozdulatain.Érzem csókjai izét,ölelését,hallom sóhajait....
Bárhová megyek a városban mindenhol ott egy közös emlék, a tér a koncertekkel,a domb a táncainkkal,a lovarda a közös "munkával" lovaglással,gyerekek mosolyával,azok a körök miket hazafelé megtetünk,mind -mind egy fontos emlék.
Mindenhol ott vannak,belém hasítanak.

"Egyedül járom a várost
Fáradt a mozdulatom
Hidegen néz rám sok ember
Mert nem érzik átt
a hangulatom"

Szeretlek KINCS! 

V
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!